Tuesday, May 18, 2010

Sex and the intercity

Titlul nu prea are legatura cu ce o sa scriu mai departe dar mi-a placut cum suna si am zis ca macar sa nu uit formularea geniala. Cu intercity-ul nu o sa merg curand asa ca n-are rost sa pastrez titlul pentru alt post.

Asadar, daca trenul pica macar sa acoperim sexul. La propriu.

Am fost sa-mi cumpar prezervative la cea mai apropiata farmacie din cartier. Una e sa cumperi din supermarket cand procesul tehnologic e simplu si se desfasoara pe axa: te duci - iei din raft - mergi la casa - mergi acasa. La farmacie e mai complicat. Trebuie sa verbalizezi cererea.

Ma si vedeam cerand prezervative tusind imediat dupa, ca sa nu auda toata lumea de la coada ce cumpar. Vanzatoarea urma sa nu inteleaga si sa spuna tare "ce-ati spus ca doriti?", apoi sa o intrebe cu vocea data la maxim pe colega aflata in magazie "auzi tu Nuti, cat ziceai ca sunt prezervativele alea ca a venit un domn sa cumpere". Groaznic. Cu toate temerile astea amplificate invers proportional cu distanta pana la farmacie, am plecat.

Luasem de acasa vreo doua tarcoale pe care le-am dat apoi in jurul farmaciei si cand am vazut ca nu e nimeni, am intrat.
- As dori o cutie de prezervative, va rog! am spus dupa ce am inspirat adanc.
- Da, cum sa nu? Avem o singura cutie, poftiti! mi-a raspuns politicoasa vanzatoarea.
Deci era mult mai simplu decat ma asteptam. Sunt eu mai timid dar se pare ca nu are rost. Pana la urma, e ceva normal sa cumperi prezervative.

Mi le-a dat, le-am platit si am intors cutia cu fata in sus. Scria mare "XXL".

M-am blocat. Eu acum ce fac? Sa inventez repede o scuza si sa cer banii inapoi? Sa spun ca nu-mi place textura sau ca nu am incredere in firma? Sa intreb rusinat "alta marime nu aveti?". Doamna tocmai imi spusese ca era ultima cutie deci, nicio sansa.

Asadar, cu cel mai firesc gest posibil, cu o mimica naturala ce lasa sa se inteleaga ca asta era si dimensiunea dorita initial, le-am luat si am plecat acasa.

Asta e. Data viitoare o sa fiu mai atent.
Astea mi-au fost mici.

24 comments:

  1. Macar baietii din south park au gasit pe marimea lor.... (a se vedea South Park, sezonul 5, ep.7 - "Proper condom use") http://www.tv.com/south-park/proper-condom-use/episode/63618/summary.html?tag=ep_guide;summary

    ReplyDelete
  2. Nu conteaza marimea.
    Doar dimensiunea.

    ReplyDelete
  3. Gratie tehnologiei avansate, am citit postul tau din spatiul corporatist despre care ai scris in al patrulea tau post. N-am folosit insa acolo niciun prezervativ XXL sau S.
    Despre sectiunea intercity as putea sa scriu maine cand am sa calatoresc cu un astfel de tren...evident, pe blogul meu.

    ReplyDelete
  4. Of, dar tu nu inteleegi? Vanzatoarea si-a dat seama dintr-o privire despre ce e vorba si a actionat pe masura staturii tale :p
    Cele scrise de mine s-ar putea intoarce impotriva mea dar tu vei fi dragutz pentru ca io sunt martora ca prezervativele alea chiar au fost bune. Nu cum zice el, fetelor!

    ;))

    ReplyDelete
  5. Trebuie sa te expui ca sa te protejezi - sunt curios ce o sa te zica tanti Farmacista cand o sa mergi sa cumperi scutece fara tarcoale: Auzi tu Nuti, a venit domnu' ala care a luat ultima cutie de XXL-uri !

    Eu am 1,95 - multumesc.

    ReplyDelete
  6. Eh, oricum felicitari pentru actul de curaj de a infrunta oprobriul farmacistelor si al potentialilor alti clienti. Nu mai zic de chicoteli...

    ReplyDelete
  7. @blog.da.nul
    N-am prea inteles. Adica vrei sa faci comentarii XXL pe un blog S?
    Din cat mi-ai zis ca costa un bilet la intercity, cred ca raman la prima parte.

    @Sara
    Sa nu mai induci fetele in erori gresite!

    @Catalin
    1,95 ... hmmm, sper ca totusi sunt metri si te refereai la inaltime.

    ReplyDelete
  8. @Ina
    Trebuia sa imi fac curaj. Ma gandeam ca depasesc toata coada motivand o urgenta. Aveam sotia la pat.
    :-"

    ReplyDelete
  9. Era un banner mare prin UK care zicea: " Size is relative, energy is absolute" cred ca era reclama la bateri..A fost o adevarata revelatie ,lol.

    ReplyDelete
  10. Din pacate doar noi, barbatii, observam astfel de bannere si le interpretam corect.
    Oricum, motto-ul e bun de pus pe eticheta de la underwear.

    ReplyDelete
  11. am intrat tentata de nume neuro-nul, apoi am vazut ca feshteala blogului e bleu, apoi am citit si mi-a placut...'om fi frati?
    si un sfat: sa ceri intotdeauna prezervative proaspete ca sa nu fi nevoit sa ceri apoi scutece :)

    ReplyDelete
  12. Mda, m-ai lasat fara speechless. :-)

    Adica ai inceput sa scrii tot in aprilie, numele tau contine "neuronul" si blogul tau are exact acelasi template ca al meu?

    Trebuie sa-mi intreb parintii ce prezervative au folosit. ;)

    ReplyDelete
  13. si inca ceva "eu cand vreau sa fluier, fluier" azi, acasa, in intimitatea mea intima, ha

    brother, cred ca noi am iesit dintr-un singur neuron :)))

    ReplyDelete
  14. Noi am primit de la un amic din USA, imediat dupa revolutie, o cutie de prezervative fosforescente. Deşi alaturi de toti masculii planetei si colegul meu stramba din nas cand auzea de sex pe intuneric, acum stie ca experienta poate fi...fosforscenta! =))

    Pariez asadar, neuronule, ca daca data viitoare ceri prezervative XXL fosforescente, se sting luminile in tot orasul, ca la Ora pamantului!

    ReplyDelete
  15. Daca tot ai scapat de complexe, data viitoare sa ma iei si pe mine la farmacie. Ee? ce zici, te tine? (nu-i nevoie sa ma tii de mana)

    ReplyDelete
  16. @Arcadia
    Atunci sa vezi aurora boreala. Pana si soarele din avatarul tau o sa apuna rusinat.

    @Basty
    Data viitoare intru in farmacie sigur pe mine, rezem un cot pe tejghea, ridic o spranceana si spun: "prezervative la toata lumea. Fac cinste."

    ReplyDelete
  17. Un sfat pentru viitor: Nu mai cumpăra din farmacii prezervative!
    Eu m-am lecuit după ce am luat dintr-o farmacie prezervative care un se puteau pune pentru că erau mici... :))
    Eu prefer să iau Durex sensations... :D din market...

    ReplyDelete
  18. Nu mai cumpar.
    Plus ca iti trebuie reteta si nu se dau compensate. :-)

    ReplyDelete
  19. De ce nu fac astia un sistem la lenjeria intima cu un astfel de dispozitiv , amplasat frontal evident :)), ce rezista la spalat,albire, calcare.

    ReplyDelete
  20. Nu cred ca lenjeria intima se spala. Asta ar insemna ca trebuie sa o dau jos macar o data pe luna.

    ReplyDelete
  21. http://www.youtube.com/watch?v=tSA4ItcezAA&feature=related

    ReplyDelete
  22. Dezgustator. Unii oameni aveau haine pe ei. :)

    ReplyDelete
  23. Tocmai ai descris un moment dificil din viata unui barbat. Cei mai sfiosi o trimit pe partenera lor mai ne-sfioasa. Cei mai ne-sfiosi se duc in farmacie si urla in gura mare "Dati-mi va rog un bax de prezervative ca plec in Braziliaaaa" spre oroare pensionarilor care isi luau pastila pe fotoliul confortabil din marmacie. Legat de faza cu XXL no comment. Ti-ai facut-o cu mana ta :))))

    ReplyDelete
  24. cumva te-ai descurcat, ca Sara stiu ca nu-i gravida :)))
    pan'la urma poate fi economic sa iei XXL: platesti acelasi pret pe o cantitate de materie dubla . De exemplu, eu as fi trecut la procedura de taiere: 1 prezervativ XXL = 2 prezervative 1 buc X si 1/2L.
    economia de piata,domnilor...nu pierdeti din vedere oportunitatile!!! :))

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.