Monday, July 5, 2010

Flori nu vrei?

N-am inteles niciodata noima expresiei "La multi ani!". Pare fara inceput si fara sfarsit, ca o adunatura aleatorie de cuvinte. Ce cauta "la-ul" ala acolo, nu stiu. Poate, cel mult, vrea sa semnifice cei 440 de hertzi ai notei la din tonul dat pentru cantecul cu acelasi nume.

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc. Alt lucru nu-l inteleg. De ce vor femeile la aniversari buchete de flori? Se bucura de moartea sarmanelor ierburi de parca tocmai au aflat informatia confidentiala ca sunt reduceri la mall.

Cu un sadism imbracat perfect in haina haină a dragalaseniei marsave, imediat dupa ce intra in posesia aglomeratiei de fire taiate la un capat, le scufunda in apa pentru prelungirea agoniei.

Tortura inecarii continua cu deposedarea condamnatelor de ultima urma de parfum personal prin declansarea procesului de inhalare nesatula folosind narile dilatate si flamande. Ai crede ca acest supliciu se intampla dupa panzele de paianjen in cel mai intunecat colt al beciului racoros, dar nu, toata aceasta schingiuire crunta isi gaseste cu mandrie locul actiunii pe masuta din sufragerie, la vedere, intr-un cosciug de cristal.

Apoi, se uita cu drag, cu cinism ascuns sub o pojghita subtire de gingasie, vreme de cateva zile, la moartea lenta a prizonierelor din vaza. In timpul asta, se organizeaza tururi de vizitare si ingeloziere a prietenelor invidioase care nu au primit de curand asemenea ofrande.

Odata cu prima petala ofilita, li se scurge pe obraz o lacrima in care se reflecta gandul la urmatorul transport de detinute pe care le va chinui cu noi metode si mai perfectionate.

Dar, daca tot le plac femeilor lucrurile dragalase, taiate la un capat, aflate in ultimele zile ale vietii, sa fie dom'le consecvente pana la capat! Sa se bucure la fel si de alte cadouri similare!

Cum ar fi un catelus dragalas, pufos, cu nasucul negru si umed dar cu piciorusele taiate? Dar un mielusel alb, cret, mutilat? Sau poate un pui gri de pisicuta dupa a noua viata, cald inca. Ce ziceti?

Cum doriti? Sa vi-l impachetez frumos in celofan transparent cu o funda mare rosie?

12 comments:

  1. Urmare a acestei postari, catelusul dragalas, pufos, cu nasucul negru si umed continua sa stea pe lista de asteptare pentru la anu' si la multi ani :D

    Pedeapsa nu este totusi asa de grea. Pe de o parte, nevasta de neuron nu are o pasiune pentru flori iar pe de alta si daca ar avea acu nu mai are cu ce o sa verbalizeze, lipsita fiind de voce. Temporar :P

    ReplyDelete
  2. Starea ta voiceless este un cadou suficient pentru acum si face asteptarea dupa catel mult mai usoara. :-p

    Nasol ca nu ai pasiune pentru flori. Avand in vedere ca femeile au nevoie de cobai pentru chinuit, parca era mai bine ca pe langa mine, in casa, sa fie si niste flori.

    ReplyDelete
  3. uau, brother dar sadic mai esti! catelusi schilozi, mielusei infirmi, orhidee prizoniere, buruiene ingropate, sicrie de cristal, brrr
    se vede ca suntem frati de neuron, nici mie nu-mi plac florile moarte, de ziua mea prefer parfumurile :)

    ReplyDelete
  4. Draga Neuronule, nu te chinui inutil! Pasiunea perversa pentru flori taiate n-o s-o pricepi in veci!
    Uite la mine, care de douascinci de ani ma strofoc, fara succes, sa pricep placerea de-a zacea in fata televizorului si-a te uita la niste baieti cu IQ-ul un pic mai mare decat un protozoar, care se cotonogesc fugarind o minge.

    Solutia e resemnarea! :D

    ReplyDelete
  5. Intr-adevar, dupa ce ai mutilat mielu' alb e bine sa-l pui in celofan transparent, care la inceput o sa fosneasca spasmodic si o sa se abureasca de la respiratia inca prezenta.
    Abia cand zgomotul se va potoli te vei putea uita linistit la meci, in goool.

    ReplyDelete
  6. @Creponata
    Sadismul nu-mi apartine. El a fost dezvoltat si rafinat in generatii intregi de matriarhat disimulat. Eu doar l-am deconspirat. :)

    @Arcadia
    Sa nu crezi ca noua ne place fotbalul vizionat de pe canapea, scarpinadu-ne la subrat, cu burta iesita prin maiou, invinsi de gravitatie. Nu. El este doar un pretext pentru a va trimite pe voi la shopping. ;)

    @Catalin
    Ai reusit sa mort(u)alizezi foarte bine momentul inmanarii de flori unei femei. :)

    ReplyDelete
  7. Acum pricep cu-adevarat ce-nseamna: "Mila voiesc nu jertfa".
    Stateam si ma minunam in fata pretextului: "Eu nu mananc cirese, ca au viermi". De fapt, pe langa mantuirea viermilor, aveai o mila ascunsa si fata de cirese, fructele dragostei dintre...aa..un cires si o albina?! Nu le stiu cu botanica. (probabil din cauza fotbalului)
    Si uite asa observ ca mila ta e invers proportionala cu cifra cantarului, preamilostive..

    ReplyDelete
  8. Ciresele cu pricina, dupa cum spuneai, sunt fructele dragostei, ciresul ramane mai departe viu si implicat in poligamia cu albinele. :-p

    Si nici pe cantar nu-i bine sa te urci ca ii strivesti intestinele, ii tai rasuflarea si-l faci sa scoata limba peste gradatia admisa.

    ReplyDelete
  9. ma bag si eu. cu o vb . te citesc mai de mult si imi place. Acum insa am un kalashnikov cu mine. sa fim seriosi! esti mai pocait decat Francisco d'Asis. ala n-ajunse-se la nivelul de ai fi mila de flori.

    Nu cumva e un fel de a lamuri femeile sa nu le trebuiasca flori in veci. :-?

    ReplyDelete
  10. Al.M, bine ai venit, chiar si cu kalashnikovul incarcat si atintit asupra sinapselor mele complet (ne)vinovate. :)

    Blogul asta ramane totusi o joaca, un pretext pentru a zambi, o ocazie de a citi comentariile voastre faine.
    Deci, nu ma lua prea in serios. Nici eu nu o fac. :)

    Totusi, trebuia cineva sa ia si apararea bietelor flori. :-p

    ReplyDelete
  11. n-a bun ca acum ne-am lamurit , bag kalashnikov-ul in buzunar .La buna cunoastere virtuala! sa-ti traiasca blogul sa ne mai recreem cu impulsurile butonilor neuronali.

    ReplyDelete
  12. Whew. De data asta am scapat.

    Ne mai intalnim prin preajma. Esti oricand binevenita. Neinarmata. :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.